Olet täällä

Terveystalolla vetovastuun Hattulan terveyspalveluiden toteuttamisesta

Hattulan kunta ja Suomen Terveystalo Oy ovat sopineet, että Terveystalo tuottaa kunnan järjestämisvastuulla olevat lakisääteiset ja muut terveyspalvelut 1.4.2020–31.12.2023. 

Sopimuksen piiriin kuuluu avoterveydenhuolto mukaan lukien henkinen hyvinvointi, kouluterveydenhuolto ja neuvolat sekä lääkäripalvelut kotona asumista tukeviin palveluihin ja tehostettuun palveluasumiseen. Suun terveydenhuolto, vuodeosaston toiminta ja erikseen sovittavat erikoislääkäripalvelut sisältyvät niin ikään sopimukseen. 

– Hattulan kunnan lähtökohta on, että juuri valmistuneelle uudelle terveysasemalle saadaan moderniin toimintaympäristöön Terveystalon tuottamina toimivat ja kuntalaisten tarpeita vastaavat, asiakaslähtöiset perusterveydenhuollon palvelut, sanoo kunnanjohtaja Katariina Koivisto.

– Terveystalossa on laaja terveydenhuollon ammattilaisten verkosto ja monipuolista osaamista ympäri Suomen. Haluamme tarjota Hattulalaisille vaikuttavat ja oikea-aikaiset terveyspalvelut. Toimintamme pohjautuu laatuun ja sen haluamme näkyvän konkreettisina tekoina kuntalaisille. Terveydenhuolto on tiimityötä. Tavoitteenamme on tuottaa palvelut siten, että sairauksien hoito ei viivästy ja hoito aloitetaan heti yhteydenoton yhteydessä, sanoo ylilääkäri Jarmo Kantonen Terveystalosta. 

 

lisätiedot:
Anitta Leinonen
perusturvajohtaja, Hattula
anitta.leinonen@hattula.fi
p. 050 4526 547 
 

Pauli Haapanen
aluejohtaja, Terveystalo, julkiset palvelut
pauli.haapanen@terveystalo.com
p. 050 313 7194