Olet täällä

Koronarokotukset +16v

Koronarokotukset ovat käynnissä ja nyt kaikki +16v ovat oikeutettuja saamaan rokotuksen. 
 

Aikaa rokotukseen voit varata netistä (kaikille avoin) http://hattula.terveytesi.fi/ . Sähköinen ajanvaraus edellyttää kirjautumista pankkitunnuksella, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. 

 

Tällä hetkellä kaikille ikäryhmille tarjotaan rokotesaatavuuden mukaan joko Comirnaty -rokotetta (Pfizer-BionTech) tai Modernaa. Rokotetta ei voi itse valita.

Sähköisesti rokotusajan voi varata vain 1.rokotteeseen. Ensimmäisen rokotuksen yhteydessä annetaan tehosterokotteen aika 12 viikon päähän, joka on sitova. Ajanvarauksen tehdessäsi sitoudut siihen, että tulet tehosterokotteelle annettuna ajankohtana. Mikäli tehosterokotteen aika ei sinulle sovi, varaa myöhäisempi aika ensimmäiselle rokotteelle.

Koronarokotusten ajanvarauspuhelimen numero on 050 4166259. Numerossa on takaisinsoitto, numeroon ei tarvitse siis soittaa uudestaan, jos se ei vastaa. Toivomme, ettei terveyspalveluiden muita numeroita ruuhkauteta kyselyillä rokotuksista. Puhelinajanvaraus on auki maanantaista perjantaihin klo 9-12 sekä klo 13-15.

 

Ajan voi perua tai siirtää esim. äkillisen sairastumisen vuoksi soittamalla koronarokotusten ajanvarauspuhelimeen numero on  050 4166259

Aikoja avataan viikoittain lisää sen mukaan, kun rokotetoimitukset vahvistuvat.

 

Rokotukset ovat pääasiassa neuvolan puolella, joten suosittelemme saapumaan neuvolan odotustilaan. 

 

Tervetuloa!