Laadukkaat ja helposti tavoitettavat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Hattulan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Sairaanhoitopalvelut

Parolan terveyskeskuksessa annetaan pääasiassa yleislääkäritasoisia terveyden- ja sairaanhoitopalveluita. Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja varaa tarvittaessa ajan hoitajan tai lääkärin vastaanotolle.

Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja hoitaa pitkäaikaissairaiden asiakkaiden (mm. diabetes-, reuma-, astma- ja verenpaineasiakkaat)  seurantakäynnit huomioiden heidän perheensä.

Terveyskeskuksessa on mahdollisuus päästä myös erikoislääkärien vastaanotoille lähetteellä. Hoidon kiireellisyys arvioidaan jo aikaa varatessa. Päivystyksellisissä vaivoissa eli äkillisissä ja vakavissa sairaustapauksissa soita aina 112.

Uusittavaksi jätetyt sähköiset e-reseptit voi noutaa suoraan mistä tahansa apteekista. Apteekki vaatii Kela-kortin lääkkeitä noutaessa. E-reseptit voi uusia joko Kanta.fi -sivuilla, apteekin tai terveyskeskuksen kautta puhelimitse.

Kela

Tietoa sairausajan tuista: http://www.kela.fi/sairastaminen

Palvelupolut

Kanta-Hämeen alueen palvelupolut löytyvät täältä:

 https://palvelupolku.khshp.fi/

Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikkeiden jakeluaika on torstaisin klo 13-15. Mikäli ajankohta ei sovi, soita tai laita tekstiviesti ja tilaa hoitotarvikkeet noudettavaksi terveysasemalta numerosta 0504768171
Tuotteet jaetaan numerolla terveysaseman aulan valkoiseen kaappiin. Kun tuotteet on noudettavissa, saat hakunumeron tekstiviestillä. 
Voit hakea tuotteet terveysaseman aukioloaikoina klo 8-16
 
Huomaathan, etteivät vaippatilaukset kulkeudu terveysaseman hoitotarvikejakelun kautta.

Tärkeät puhelinnumerot

Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus

03 673 1277
Päivystys auki arkisin klo 8.00–16.00, mutta puhelinpalvelu toimii arkisin klo 8.00-15.00
03 673 1277
Kiireetön hoidon tarpeen arviointi arkisin klo 10.00–14.00

Hoitotarvikejakelu

050 4768 171
Puhelinaika ma-to klo 13-14. Suosittelemme yhteydenottoa tekstiviestitse. Hoitotarvikkeiden jakeluaika on torstaisin klo 13-15

Keskussairaalan palvelupolut

https://palvelupolku.khshp.fi/