Laadukkaat ja helposti tavoitettavat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Hattulan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Mielen hyvinvointi

 

Vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos tunnet itsesi masentuneeksi, ahdistuneeksi tai uupuneeksi, sinulla on pelkoja tai paniikkioireita tai työhön liittyvää stressiä (työuupumus, irtisanominen, työttömyys). Vastaanotolle pääset ilman lähetettä ottamalla suoraan yhteyttä puhelimitse. Palveluun voi hakeutua hyvin matalalla kynnyksellä. Kriisitilanteissa aika pyritään järjestämään parin päivän kuluessa. 

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse puhelinaikana, jos haluat kysyä neuvoa tai pohtia tilannettasi. Yhteydenotto ja hoito ovat luottamuksellisia. 

Psykiatri pitää vastaanottoa kaksi kertaa viikossa. Aika vastaanotolle annetaan psykiatrisen sairaanhoitajan kautta.

 

Terapianavigaattori

https://www.terapianavigaattori.fi

Terapianavigaattorissa kootaan tietoja, joita terveydenhuollon yksikkö tarvitsee ohjatakseen sinut sopivaan psykososiaaliseen hoitoon. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat halukkaita käsittelemään vaikeuksiaan yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sekä saamaan niihin ohjeita ja terapeuttista tukea. Tietojen avulla voidaan nopeuttaa sopivaan hoitoon ohjaamista. Terapianavigaattori on kehitetty osana yo-sairaaloiden Terapiat etulinjaan ‑yhteiskehittämishanketta ja sitä käytetään osana terveydenhuollon hoidon tarpeen arviota jo monilla alueilla Suomessa.

 

Tärkeät puhelinnumerot

Mielen hyvinvointi

050 416 7159
Psykiatrinen sairaanhoitaja Nina Paakkari, soittoaika ma-pe klo 12:00-13:00
050 4167 002
Psykiatrinen sairaanhoitaja Sirja Oikari, soittoaika to-pe klo 12:00-13:00
0504167 002
Psykologi Maarit Hukka, soittoaika ma-ke klo 12:00-13:00