Laadukkaat ja helposti tavoitettavat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Hattulan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja kohentaa toimintakykyä ja liikkumista, sekä kannustaa omaehtoiseen terveyden hoitamiseen ja liikuntakyvyn ylläpitämiseen.  Fysioterapia ja fysikaaliset hoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Hoito voidaan toteuttaa yksin tai ryhmässä.

Muistathan peruuttaa vastaanottoaikasi, mikäli et pääse paikalle. Peruuttamattomasta vastaanottoajasta veloitetaan asiakasmaksujen mukainen veloitus.

Apuvälinelainaus

Fysioterapiaan voi olla yhteydessä myös arjessa tarvittavista apuvälineistä. Terveyskeskuksesta lainattavia välineitä ovat liikkumisen apuvälineet (sauvat, kävelytelineet, pyörätuolit) sekä päivittäisiin toimintoihin (peseytyminen, wc, ruokailu, pukeutuminen) liittyvät apuvälineet. Lyhytaikaiseen lainaan apuvälineitä saa esim. leikkausten ja tapaturmien jälkeen. Pitkäaikaiskäytön edellytyksenä on pitkäaikainen tai pysyvä toiminnan haitta.

Tärkeät puhelinnumerot

Fysioterapia & apuvälineet

050 416 7286
Parolan terveysasema, fysioterapeutti Mari Kopra, soittoaika & ajanvaraus ma-pe klo 12-13
050 416 5991
Pappilanniemen vuodeosasto, fysioterapia & apuvälinelainaamo, fysioterapeutti Lauri Vainiomäki, soittoaika & ajanvaraus ma-pe klo 12-13